DC's Home

"DC’s Home" Gastenkamers (spreek uit als This is Home)

U wilt een paar dagen op het platteland doorbrengen om uw batterijen op te laden. Je moet reizen voor je werk. Je moet jezelf een tijdje isoleren om te werken. Je houdt van de sfeer van een gezinswoning terwijl je je privéruimte hebt. Niet ver van Brussel, 15 km van het centrum van het stadhuis van Brussel, bieden wij u deze accommodatie voor korte, middellange en lange termijn aan: twee slaapkamers met een gemeenschappelijke ruimte met ingerichte keuken en eethoek.

Beschrijving van de Omgeving

Het gastenverblijf is gelegen in een woonwijk aan de noordrand van Brussel, op het platteland, en niet ver van Antwerpen of Mechelen. Als u met de auto komt, zijn de hoofdwegen zeer dichtbij (A12 Brussel-Antwerpen of de “Ring” van Brussel). Het verblijf is gelegen op een honderd meter van het openbaar vervoer. De luchthaven van Brussel ligt op 15 minuten afstand.
Een klein half uur is nodig om het centrum van Brussel of die van Mechelen te bereiken, en iets meer is nodig voor het centrum van Antwerpen. Fietspaden zijn in alle richtingen voorzien. U kunt ook over kleine landweggetjes wandelen en genieten van de natuur.

Beschrijving van de Woning

Het huis dateert uit begin jaren 60 en is omgeven door een grote tuin. Het is volledig gerenoveerd en biedt op de eerste verdieping kamers die modern comfort en meubilair van de afgelopen jaren combineren, evenals een gemeenschappelijke ruimte, een uitgeruste keuken en een eethoek. We hebben deze ruimtes ontworpen en gemaakt in de geest van een gezinswoning.

Stacks Image 33

Uw Gastheren

Wij zijn ter plaatse en zullen u graag informeren over activiteiten of adressen die u kunnen interesseren of die u zou nodig hebben.

Chantal is gepassioneerd door koken, “handgemaakt”, deco en antiek.

Rudy houdt van auto's, maar ook van ambacht, bieren, "bubbels" etc.

We houden ervan om mensen te ontvangen en onze passies te delen met degenen die het willen.
We willen onze gasten verwelkomen door prioriteit te geven aan hun welzijn met behoud van hun privacy.

Onze wens is om u het voordeel te bieden van een kwaliteitsservice in de sfeer van een huis op basis van vriendelijkheid, service en persoonlijke gastvrijheid.